0893 000 007 info@adventureteam.bg

Вход

Регистрация

След като създадете акаунт, ще можете да проследявате състоянието си на плащане, да проследявате потвърждението на резервациите и можете също да оценявате приключенията, след като те завършат.
Потребителско име*
Парола*
Потвърди паролата*
Име*
Фамилия*
Рождена Дата*
Email*
Телефон*
Държава*
Създаването на акаунт означава, че сте добре запознати с нашите Условия за ползване и Декларация за поверителност.
Моля, приемете всички условия, преди да преминете към следващата стъпка.

Вече сте член?

Вход
0893 000 007 info@adventureteam.bg

Вход

Регистрация

След като създадете акаунт, ще можете да проследявате състоянието си на плащане, да проследявате потвърждението на резервациите и можете също да оценявате приключенията, след като те завършат.
Потребителско име*
Парола*
Потвърди паролата*
Име*
Фамилия*
Рождена Дата*
Email*
Телефон*
Държава*
Създаването на акаунт означава, че сте добре запознати с нашите Условия за ползване и Декларация за поверителност.
Моля, приемете всички условия, преди да преминете към следващата стъпка.

Вече сте член?

Вход

Занзибар – 9 дни в Рая

0
ТОП ПРИКЛЮЧЕНИЕ
Цена2,400 лв.
януари 19, 2023
Оставащи: 5 места
* Моля, изберете всички задължителни полета, за да преминете към следващата стъпка!

Резервация

Добави в любими

Adding item to wishlist requires an account

777

Имате въпроси?

Не се колебайте да ни се обадите. Ние сме експертен екип и ще се радваме да разговаряме с вас.

0893 000 007

info@adventureteam.bg

Занзибар - 9 дни в рая
 • Занзибар, Танзания
 • 19 - 29 Януари
 • 14 - 20 човека
 • лесно 1/10
 • Хотел на брега на океана
 • Стоун таун и Призънт айлънд
 • Целодневно парти с DJ на частен остров насред океана
 • Пещерата Куза
 • Готварски курс с местното население
 • АТВ тур дълбоко във вътрешността на острова
 • Плуване с делфини
 • Червените маймуни и гората Джозани
 • Нон-стоп партита и много време за плаж

9 дни в Рая… само така може да се опише Занзибаси яката ни програма през януари. Само си го представи – студ, виелици и метър сняг в България на фона на 30 градусова жега, коктейлче в ръката под отрупаната с кокоси палма и безкрайното синьо на Индийския океан. Ако това не е достатъчно да те вдъхнови за едно фантастично изживяване, нека открехнем райската порта още малко: очакват ни ежедневни партита на плажа, разходки в Стоун таун и островът на гигантските костенурки Призън айлънд, брутално целодневно парти с DJ, напитки и великолепна морска храна на частен остров в океана, вечеря в ресторант изграден върху скала вътре в океана, къпане в подземните води на пещера и курс по готвене с местното население, АТВ тур дълбоко във вътрешността на острова и посещение на местното училще в Макондучи, плуване с делфини, скачане с маймуни и много, мнооооого добро настроение.

Програма

Ден 1: 19.01.2023Отпътуване за Занзибар

14.00 ч. събиране на групата на летище София и полет до Занзибар. Кацаме в Рая на земята рано сутринта на следващия ден.

Ден 2: 20.01.2023Добре дошли в Рая

Кацаме в Занзибар около 10.00 ч. сутринта. С частен трансфер се отправяме към бреговете на океана където се намира и нашият дом за следващите 9 дни. Настаняваме се в хотела и ще разполагаме с абсолютно целия ден за плаж, коктейлчета и релакс след дългия полет. Вечерта ще си направим грандиозно плажно парти изпращайки слънцето с един от най-красивите залези, които някога сте виждали.


 

Ден 3: 21.01.2023Стоунт таун и Призън айлъд

Закусваме добре и се отправяме на първите ни проучвателни мисии. Днес ще се разходим до Стоунт таун и Призън айлъд.

Каменният град, известен с английското си име Стоун Таун се намира в старата част на Занзибар. През XIX век е бил столица на Занзибарското султанство и процъфтяващ център на търговията с подправки и роби. Градът е от голямо историческо и културно значение за Източна Африка. Архитектурата му представлява уникална смесица от местната култура суахили и елементи от мавританската, арабската, персийската, индийската и европейската култура. Ще посетим пазара Дараджани, пазара на роби и Англиканската църква, старогерманското консулство, Върховният съд, бивш английски джентълменски клуб и Султанският дворец.

Призън айлънд, видно и от името на острова, е другото място в района на Занзибар, на което търговците държали робите си, докато ги продадат, за да им попречат да избягат. На острова е построен и затвор, който обаче никога не е използван по предназначение. В днешни дни затворът е станал дом на гигантски костенурки Алдабара, на които ще имаме възможността да се полюбуваме, да ги погалим и нахраним. Само не е ясно как ще ги носим на връщане като са по половин тон всяка…
Изхранване: закуска;

Ден 4: 22.01.2023Скалният ресторант

Свободен ден за почивка и релакс на плажа. Днес по обяд към нас ще се присъединят и участниците от групата ни изкачвала Килиманджаро 5895 м. Вечерта, всички заедно ще отидем до една от емблемите на острова – Скалният ресторант (the rock restaurant) . Издигнат върху парче скала на около 50 метра навътре в океана ресторантът е едно от най-романтичните и привлекателни места на острова. Освен божествено вкусната прясна морска храна ще можем да се насладим и на разкошни вина, екзотични коктейли и приятна музичка заобиколени от безкрайната шир на океана.
Изхранване: закуска; безплатна консумация за 10.00 USD в the rock restaurant


Ден 5: 23.01.2023Парти на частен остров дълбоко в океана

Денят Х на нашата африканска авантюра. Партито на партитата, любовта към живота, Занзибар ми е Ибиса… наречете го както искате, но този ден ще се помни дълго.

Събираме се с килиманджарската ни група и с няколко дървени лодки от рано сутринта се отправяме към малък частен остров насред нищото на Индийския океан. С нас са цяла банда готвачи, придружаващ персонал и DJ с все цялото професионално оборудване – пултове, колони, лудница тотална. Пристигаме на островчето, опъваме масите и започваме с тържествата до късно след обяд. Музика, танци, алкохолни и безалкохолни напитки и изобилие от превъзходна морска храна ще съпътстват тържествата ни през целия ден. Напускаме острова в момента, в който вечерният прилив започне бавно да го превзема и се връщаме към хотела за да продължим с афтър парти за залеза на брега на океана.
Изхранване: закуска в хотела, обяд с морски дарове и деликатеси на острова;
Напитки: бира, вино, шампанско и безалкохолни за партито


Ден 6: 24.01.2023Пещерата Куза и готварски и музикален курс с местните

Влизаме в ролята си на спелеолози и се отправяме към магнетичната пещера Куза. Ще разгледаме причудливи форми на пещерата като ще имаме възможност и за плуване в подземните й води и езера. Гладна нинджа хоро не играе, затова веднага след като излезем от дълбините на земните недра мятаме шеф готварските престилки и се впускаме в кулинарно приключение по приготвяне на местни деликатеси и храни. Разбира се ще имаме удоволствието да консумираме всичко, което сме си приготвили. Продължаваме забавлението с урок по традиционни суахилски танци и свирене на автентични местни барабани.
Програмата за вечерта е ясна като бял ден – поредно силно парти на брега на океана.
Изхранване: закуска в хотела и обяд на готварския курс в пещерата;


Ден 7: 25.01.2023АТВ тур

Днес ще навлезем дълбоко във вътрешността на острова, но не как да е, а с мощни АТВ машини придружавани от местен гид. Ще посетим автентично туземско село, в което думите ток, прясна вода и храна са по-скоро лукс, за да научим технологията, посредством която местните жени плетат въжета от черупките на кокосови орехи и по този начин изкарват прехраната си. Продължаваме към Макондучи където ще посетим местното училище. Срещу обилна почерпка от бонбони и близалки децата ще ни посрещнат с програма от песни, танци и десетки усмивки. Продължаваме с АТВ-тата по офроуд пътищата на острова за да стигнем до брега на океана където ще се изкачим до покрива на местния фар. От върха на близо 50 метровият гигант пред нас ще се разкрие умопомрачителната шир на океана. Прибираме се обратно към хотела като навръщане ще имаме възможност да изстискаме максимума от машините, които на асфалтов път развиват скорост от над 80 км.ч….
Изхранване: закуска в хотела и плодове и безалкохолни по време на АТВ тура;


Ден 8: 26.01.2022Плуване с делфини

Мечтал ли си някога да плуваш с делфини? Е, днес ще правим точно това! Рано сутринта ще навлезем с лодки в океана за да достигнем до едно от любимите местообитания на делфинчетата. Веднага след като ги открием скачаме във водата и ще поплуваме с тези изключително красиви и интелигентни създания. Делфините са свикнали с туристите и са изключително дружелюбни, като вероятността да се приближи до вас и да го погалите с ръка е доста, доста голяма.
Изхранване: закуска


Ден 9: 27.01.2023Червените маймуни в гората Джозани

Някога в миналото целият остров е бил покрит от вечнозелени гъсталаци, блатни и мангрови гори, а днес от това богато био изобилие е останала само гората Джозани. Именно тук е днешната ни спирка където ще можем да видим много животни в естествената им среда, а най-известните от тях определено са червените маймуни Colobos. Ако имаме късмет можем да видим и Сунити (малки елени), хамелеони или дори Занзибарски леопард.
Вечерта ще си спретнем едно запомнящо се прощално парти.
Изхранване: закуска


 

Ден 10: 28.01.2023Обратният път към дома

Вечерен полет за София, което означава само едно – цял ден свободно време за последни плажове преди трансферът до летището. Яхваме самолета за дългият път към дома и кацаме в София на 29.01

Ден 11: 29.01.2023София

Няма, свърши. Тва беше 😢. Дори и рая си има край.

Кацаме на студеното около обяд и започваме да чакаме с нетърпение следващият януари

Цена: 2400.00 лева

Цената включва:

 • 8 нощувки със закуски в хотел 3*, двойна стая
 • Всички трансфери на място
 • Представител на Adventure Team по време на цялото приключение
 • Екскурзии до Стоун таун и Призънт айлънд
 • 10.00 USD консумация в Скалният ресторант
 • Целодневно парти с DJ на частен остров
 • Храна, алкохолни и безалкохолни напитки за партито на острова
 • Вход за пещерата Куза
 • Готварски курс и обяд
 • АТВ тур с включени напитки и плодове
 • Плуване с делфини
 • Посещение на гората Джозани и червените маймуни

Цената не включва:

 • Самолетен билет София - Килиманджаро - София (около 650.00 евро с 20 кг. чекиран и 8 кг. ръчен багаж)
 • Виза за Танзания (50.00 долара)
 • Застраховка за пътуване в чужбина (около 20.00 лева)
 • Всичко неизброено като включено

Комплимент:

 • Заснемане на приключението с екшън камера
 • 24/7 съпорт по организацията
Срокове за плащане:
 • Заплащане на капаро в размер на 300.00 лева в срок до 5 дни след резервацията.
 • Две равни плащания от по 1050.00 лева с краен срок до 19.12.2022 г.

Плащанията се извършват по банковата сметка на туроператора след резервация и получаване на индивидуален договор за организирано туристическо пътуване.

Детайли
Транспорт

1. Самолет София – Занзибар – София (около 650.00 евро)

Място на тръгване и връщане

Летище София, Терминал 2  (Google Map)

Дата и час на тръгване:

12.00 ч. на 19 Януари 2023 г.

Настаняване

Занзибар: типични занзибаси яките местни къщички на брега на Индийския океан. Настаняване в къщичка/стая по двама.

 

Изхранване

Закуски в хотела

Обяд с изобилие от морски дарове по време на гранд партито на частния остров + алкохолни и безалкохолни напитки

Обяд по време на посещението ни в пещерата Куза

Плодове и напитки по време на АТВ тура

Консумация на стойност 10.00 USD да вечерята ни в Thre rock restourant

FAQ

За връзка с нас:

 0893000007
 adventureteambg@gmail.com;

📲 Лично съобщение на фейсбук страницата на Adventure Team Bulgaria

 

Кой е организатор на пътуването?

Организатор на пътуването е „Адвенчър Тийм България“ ООД с ЕИК 121467862, притежаващо лиценз за туроператорска дейност N 4939 и сключена задължителна застраховка „Отговорност на туроператора“ № 03700100002988/02.11.2020 г.

Ще получа ли допълнителна информация преди тръгване?

Всички участници ще получат максимално подробен мейл с цялата организационна информация: напомняне за датата и часа на тръгване, контактна информация с водачите на групата, какъв багаж да си вземат и как най-удобно да го опаковат, каква и колко валута да си предвидят и въобще всичко, всичко, всичко, което е необходимо да се знае за веселото ни изкарване заедно.

Какво се случва ако пътуването бъде отменено заради Covid-19?

Прилагат се общите условия по договорите на „Адвенчър Тийм България“ ООД

Чл.20 (1) В случай, че пътуването бъде отменено поради официални причини дължащи се на Covid-19, то туроператорът се задължава да възстанови на потребителя 100% от платените суми в срок от 7 работни дни от датата на отмяна на пътуването.
(2) За да бъдат избегнати всякакви съмнения в тълкуването, под официални причини за отмяна на пътуването дължащи се на Covid-19 се разбира затварянето на държавни граници и възникналата от това невъзможност да се достигне до съответната дестинация и/или съществуващи изисквания за поставяне под карантина (без оглед на продължителността й) при пристигане в съответната страна или при завръщане в България когато тези изисквания са били налични и известни преди началната дата на пътуването.
(3) Не са официални причини за отмяна на пътуване причините дължащи се на Covid-19 като: страх от пътуване заради съществуването на Covid-19, изискване за предоставяне на PCR и/или антигенен тест и/или доказателство за поставена ваксина и/или всяка друга лична причина относима към момента на възникването й. В случай, че след края на програмата, при завръщането на потребителя в България съществува възможност същият да бъде освободен от поставяне под карантина /ако такова разпореждане действа към датата на връщане/ след предоставяне на отрицателен тест за Covid-19 в рамките на 24 часа от връщането, то наличието на разпореждане за поставяне под карантина в България не се смята за официална причина за отмяна на пътуването.

Чл.21. (1) В хипотезата, в която потребителят заболее от Covid-19 непосредствено преди пътуването и това се явява причина същият да не може да пътува по избраната от него програма, туроператорът е длъжен да възстанови на потребителя сумата равняваща се на цялата разлика от общо платените от последния суми и всички действително направени от туроператора разходи към датата на отказ от пътуване на потребителя дължаща се на заболяване от Covid-19. Сумата се възстановява на потребителя в срок от 7 календарни дни след приключване на програмата.
(2) За да бъдат избегнати всякакви съмнения в тълкуването, под „заболее от Covid-19 непосредствено преди пътуването“ се разбира:
– наличие на нормативно признат положителен резултат за Covid-19 на потребителя в интервала от 16 дни до датата на отпътуване или
– поставяне под карантина на потребителя като заразено или контактно лице.
(3) В случаите по този член потребителят трябва да може да докаже с официален документ наличието на някое от обстоятелствата по ал.2.

Още 1 човека разглеждат това приключение.