0893 000 007 info@adventureteam.bg

Вход

Регистрация

След като създадете акаунт, ще можете да проследявате състоянието си на плащане, да проследявате потвърждението на резервациите и можете също да оценявате приключенията, след като те завършат.
Потребителско име*
Парола*
Потвърди паролата*
Име*
Фамилия*
Рождена Дата*
Email*
Телефон*
Държава*
Създаването на акаунт означава, че сте добре запознати с нашите Условия за ползване и Декларация за поверителност.
Моля, приемете всички условия, преди да преминете към следващата стъпка.

Вече сте член?

Вход
0893 000 007 info@adventureteam.bg

Вход

Регистрация

След като създадете акаунт, ще можете да проследявате състоянието си на плащане, да проследявате потвърждението на резервациите и можете също да оценявате приключенията, след като те завършат.
Потребителско име*
Парола*
Потвърди паролата*
Име*
Фамилия*
Рождена Дата*
Email*
Телефон*
Държава*
Създаването на акаунт означава, че сте добре запознати с нашите Условия за ползване и Декларация за поверителност.
Моля, приемете всички условия, преди да преминете към следващата стъпка.

Вече сте член?

Вход

Босна: 25 км. Рафтинг, партита и трекинги в Маглич планина

0
Price
Цена580 лв.
юни 8, 2023
Оставащи: 4 места
* Моля, изберете всички задължителни полета, за да преминете към следващата стъпка!

Резервация

Добави в любими

Adding item to wishlist requires an account

322

Имате въпроси?

Не се колебайте да ни се обадите. Ние сме експертен екип и ще се радваме да разговаряме с вас.

0893 000 007

info@adventureteam.bg

Босна: 25 км. Рафтинг, партита и трекинги в Маглич планина
 • Босна
 • 08-11 Юни 2023
 • 14-18 човека
 • Лесно 2/10
 • 25 километра рафтинг
 • Подходящо за хора без никакъв опит
 • Трекинг до езерото с форма на сърце
 • Включено пълно изхранване
 • Бунгала lux за 4-ма

Готов ли си за взривяващо кръвта приключение? Грабвай раницата и идвай с нас! 
25 километра рафтинг по едно от най-дългите и живописни трасета в Европа, кристално синьо-зелени реки, водопади, речни барове, трекинги в Маглич планина до езерото с идеална форма на сърце, 3 нощувки в най-добрия къмпинг по течението на реката, няколко луди, луди балкански партита с музика на живо и още много, много забавления.

Дървени къщички и луксозни бунгала, множество възможности за спорт (плажен волейбол, футбол, федербал) и изобилие от превъзходни традиционни ястия сред много нови приятели определено са предпоставката за най-щурото ти лятно забавление. 
С думи прости: три дни яли, пили и се веселили по време на едно от топ приключенията ни за сезон лято 2023 г.

Програма

Ден 1: 08 ЮниСофия - Босна

05:30 ч. – Събиране на групата пред сектор А на национален стадион „Васил Левски“ и отпътуване за Босна и Херцеговина. Предстоят ни около 560 км и приблизително 10-11 часа път. На отиване ще се отбием до Мокра Гора в Сърбия, където ще посетим Дървения град на Костурица. Ще се разходим по булевардите „Новака Джоковича“ и „Ернесто Че Гевара“ за да стигнем до площад „Никола Тесла“ където ще обядваме в типичен сръбски ресторант. Приблизителен час за пристигане в къмпинга около 16.00 ч.
Вечерта ни очаква първото от поредицата луди балкански партита с музика на живо, танци и песни до зори.

Ден 2: 09 Юни25 км. рафтинг по река Дрина-Тара

Наспиваме се добре, закусваме богато с местни специалитети (домашно приготвена сушена шунка, прошуто, бекон, божествени омлети, горещи понички и кифлички с крема сирене…) и е време за истински екшън…
Екипираме се с неопрени, жилетки, каски и обувки за рафтинга. По време на самия рафт /около 5 часа/ ще спираме за снимки на водопади, ще скачаме от скалите и разбира се ще се отбием с лодките на местен речен бар, където подобаващо ще презаредим батериите с вълшебни ракии и ледено студени бирички; В късния след обяд пристигаме директно пред ресторанта на рафтинг центъра, където вече са сервирани гореща супа, телешки и агнешки специалитети и домашно приготвени сладкиши. Ще имаме и достатъчно време за почивка, плаж и едно импровизирано турнирче по бадминтон или плажен волейбол.
Вечерта продължаваме с поредното щуро парти с приятели от цяла Европа, музика на живо и пивка дюлева ракийка…

Ден 3: 10 ЮниТрекинги в планината Маглич

След вълнуващият рафтинг е време и за тихата красота на планината Маглич. След закуска ще се отправим към национален парк Sutijeska където ни очакват повече от вълнуващи 6-7 часа трекинги. За около 1.30 часа ще достигнем до Търновачкото езеро, което е едно от малкото в света с почти идеална естествена форма на сърце. Ще спрем за кратка почивка и продължаваме към билото на планината, от където се разкрива и най-добрата гледка към езерото. Повярвайте ни, всяка крачка до тук ще си е струвала усилията след като видите това, което имаме да ви покажем… 
Привечер се връщаме обратно в къмпинга и знаеш… поредната лудница с музика на живо, купон до зори и подобаващо „довиждане“ с върхарската ни босненска авантюра.

Ден 4: 11 ЮниОбратният път към София

След закуска стягаме багажа и с бодра крачка се отправяме към България. 
Очаквано време за пристигане в София – около 21.00 ч.

Цена: 580.00 лева

Цената включва:

 • 3 нощувки в бунгало lux /собствена баня и тоалетна, за 4 души/
 • Пълно изхранване: 3 вечери, 3 закуски, 2 обяда в къмпинга на реката
 • Рафтинг 25 километра
 • Обучение и специализирана екипировка за рафтинга: неопрени, жилетки, каски и обувки
 • Такса за национален парк „Sutijeska“
 • Трекинг в планината Маглич до езерото с форма на сърце
 • 2-ма представители на Adventure Team по време на цялото приключение
 • Застраховка за пътуване в чужбина на стойност 5000.00 евро
 • Транспорт*

Цената не включва:

 • Храна освен упоменатата по-горе
 • Напитки
 • Вход за Дървения град на Костурица (2.50 евро)
 • Всичко неизброено като включено
Срокове за плащане:
 • Заплащане на капаро в размер на 180.00 лева в срок до 5 дни след резервацията.
 • Окончателно плащане в размер на 400.00 лева в срок до 20.05.2023 г.

Плащанията се извършват по банковата сметка на туроператора след резервация и получаване на индивидуален договор за организирано туристическо пътуване.

Детайли
Транспорт*

Всеки участник има гарантирано място в споделен транспорт с Adventure Team. Разходите за гориво се разпределят пропорционално между участниците. Очакванията ни са тези разходи да са около 40.00 лева на участник.

Място на тръгване и връщане

Национален стадион „Васил Левски“ (Google Map)

Дата и час на тръгване:

08 Юни, 05:30 ч.

Настаняване

Настаняването в къмпинга е в нови и луксозни бунгала за по 4-ма. Леглата в бунгалата са една спалня и 2 единични легла (1 двуетажно) в едно спално помещение. Всяко бунгало разполага със собствена баня и тоалетна.
ВНИМАНИЕ: Възможно е в някой от бунгалата да бъдете настанени в смесена стая (с момчета и момичета от нашата група)!

 

Изхранване

Пребогато меню, типично в сръбско-босненски стил: 3 вечери, 3 закуски и 1 обяда в къмпинга на реката плюс сух пакет за обяд по време на трекинга ни до езерото.

Някои от деликатесите, които ще опитаме са например печени на жар картофи с каймак и крема сирене; сърмички с дивечово месо; най-различни меса на барбекю; телешки и агнешки специалитети; кафява пъстърва; домашно приготвена сушена шунка, прошуто, бекон, божествени омлети, горещи понички и кифлички с мармалад, а също и кое от кое по-вкусни сухи мезета и сирена; домашно приготвени хлябове; различни видове пай приготвени под специален метален съд и други;

 

FAQ

За връзка с нас:

 0893000007
 adventureteambg@gmail.com;

📲 Лично съобщение на фейсбук страницата на Adventure Team Bulgaria

 

Кой е организатор на пътуването?

Организатор на пътуването е „Адвенчър Тийм България“ ООД с ЕИК 121467862, притежаващо лиценз за туроператорска дейност N 4939 и сключена задължителна застраховка „Отговорност на туроператора“ № 03700100002988/02.11.2020 г.

За кого е подходящо приключението?

Пътуването е подходящо за всички любители на приключенията. Не е необходимо да имате предишен опит, специфични знания или умения свързани с рафтинга. Лодките се управляват (навигират) от местни професионални шкипери, а участниците взимат дейно участие в гребането по време на спускането. 

Трябва ли ми някаква специфична екипировка?

За всички участници са осигурени: неопренови обувки и костюм, каска, спасителна жилетка и гребло. Преди качване в лодките се извършва инструктаж за безопасност.  

Колко продължителен е трекинга?

Трекингите в Маглич планина, които сме предвидили по програмата са общо около 6-7 часа.
По 2 часа в посока от/да началната ни точка до езерото с форма на сърце и около 2 часа за качване и слизане от езерото до билото на планината (от където се разкрива невероятна гледка към самото езеро)

Ще получа ли допълнителна информация преди тръгване?

Около 7 дни преди отпътуването всички участници ще получат максимално подробен мейл с цялата организационна информация: напомняне за датата и часа на тръгване, контактна информация с водачите на групата, какъв багаж да си вземат и как най-удобно да го опаковат, каква и колко валута да си вземат и въобще всичко, всичко, всичко, което е необходимо да се знае за веселото ни изкарване заедно.

Какво се случва ако пътуването бъде отменено заради Covid-19?

Прилагат се общите условия по договорите на „Адвенчър Тийм България“ ООД

Чл.20 (1) В случай, че пътуването бъде отменено поради официални причини дължащи се на Covid-19, то туроператорът се задължава да възстанови на потребителя 100% от платените суми в срок от 7 работни дни от датата на отмяна на пътуването.
(2) За да бъдат избегнати всякакви съмнения в тълкуването, под официални причини за отмяна на пътуването дължащи се на Covid-19 се разбира затварянето на държавни граници и възникналата от това невъзможност да се достигне до съответната дестинация и/или съществуващи изисквания за поставяне под карантина (без оглед на продължителността й) при пристигане в съответната страна или при завръщане в България когато тези изисквания са били налични и известни преди началната дата на пътуването.
(3) Не са официални причини за отмяна на пътуване причините дължащи се на Covid-19 като: страх от пътуване заради съществуването на Covid-19, изискване за предоставяне на PCR и/или антигенен тест и/или доказателство за поставена ваксина и/или всяка друга лична причина относима към момента на възникването й. В случай, че след края на програмата, при завръщането на потребителя в България съществува възможност същият да бъде освободен от поставяне под карантина /ако такова разпореждане действа към датата на връщане/ след предоставяне на отрицателен тест за Covid-19 в рамките на 24 часа от връщането, то наличието на разпореждане за поставяне под карантина в България не се смята за официална причина за отмяна на пътуването.

Чл.21. (1) В хипотезата, в която потребителят заболее от Covid-19 непосредствено преди пътуването и това се явява причина същият да не може да пътува по избраната от него програма, туроператорът е длъжен да възстанови на потребителя сумата равняваща се на цялата разлика от общо платените от последния суми и всички действително направени от туроператора разходи към датата на отказ от пътуване на потребителя дължаща се на заболяване от Covid-19. Сумата се възстановява на потребителя в срок от 7 календарни дни след приключване на програмата.
(2) За да бъдат избегнати всякакви съмнения в тълкуването, под „заболее от Covid-19 непосредствено преди пътуването“ се разбира:
– наличие на нормативно признат положителен резултат за Covid-19 на потребителя в интервала от 16 дни до датата на отпътуване или
– поставяне под карантина на потребителя като заразено или контактно лице.
(3) В случаите по този член потребителят трябва да може да докаже с официален документ наличието на някое от обстоятелствата по ал.2.

Още 2 човека разглеждат това приключение.