fbpx

Турнир по плажен волейбол – Adventure Team Cup

Турнир по плажен волейбол – Adventure Team Cup

Готови ли сте за предизвикателството на предизвикателствата?

Втори традиционен турнир по плажен волейбол  – „Adventure Team Cup“.

Турнира е изцяло любителски и некомерсиален.
Идеята е да се съберем и спортувайки заедно просто да се забавляваме. Очакват ни цял ден спорт, много смях, студени бирички, срещи с нови приятели, пак студени бирички и много забавления в битката за шампионската купа на Adventure Team Bulgaria.
Наели сме 2 супер модерни и оборудвани игрища за плажен волейбол. Намират се в новия парк на София – парк Възраждане, Зона – Б5, между Руски паметник и Мол Стамболийски (ул. „Българска Морава“ N2, на мястото, където се изгражда цирк „Балкански“) и ще са на наше разположение от 09.30 ч. сутринта до 22.00 ч. вечерта на 31 август…. (ма то мноооооого бира бе човек 😏) Жребия за груповата фаза на турнира ще се тегли на живо и ще се предава във фейсбук страницата ни.

РЕГЛАМЕНТ НА ТУРНИРА:

🏐 16 отбора
🏐 Състава на отборите е по 3+2 участника. 3-ма на игралното поле + до 2 резерви. Неограничен брой смени по време на игра. По ваш избор отборите ви може да са и от 3-ма или 4-ма човека.
🏐 4 групи от по 4 отбора, играе се всеки срещу всеки. Минимум 3 мача за отбор в групата. Първите 2 отбора от всяка група продължават във фазата на директни елиминации.
🏐 2 от 3 гейма. Играе се до 21 точки на гейм, при тайбрек – до 15.
🏐 участие в турнира могат да вземат както цели отбори така и индивидуални участници (които ще бъдат включени в сборен/и отбор/и с други индивидуални участници)

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ:

Дебело подчертаваме, че турнира е изцяло любителски и за непрофесионалисти!

За да се включите в състезанието е необходимо:
✔️ в отбора ви да има поне едно момиче.

В отбора ви нямат право да участват:
❌ Професионални състезатели по волейбол /бивши или текущи/;
❌ Играчи, които професионално са тренирали волейбол /в спортни училища, школи или отбори/;
❌ Играчи участвали в комерсиални турнири с ранглисти и/или наградни фондове.
Апелираме да бъдете честни и да спазвате това правило. Целта е да се съберем и да се забавляваме заедно, а не да си ги мерим кой от кой е по-голям волейболист.

ЦЕНА:
50.00 лева общо на отбор

Цената включва:
– участие в турнира/събитието според обявената програма;
– минерална вода по време на турнира;
– снимка с купата и клетвено обещание да обясняваме, че вие сте я спечелили 😂

НАГРАДИ:

1-во място: Освен купата на Adventure Team Bulgaria победителите в турнира ще получат и безплатно участие (по избор) в наше събитие провеждано в България.
2-ро място: Отбора класирал се на второ място в турнира ще получи като награда 50% отстъпка за участие (по избор) в наше събитие провеждано в България.
3-то до 16-то място: Уникаааааално по рода си поощрително потупване по рамото. И много усмивки…

ОЛИМПИЙСКИ ПРИНЦИПИ:

Не е важно да сте волейболисти, не е важно да сте спортисти, не е важно да сте се събличали по физическо дори. Даже не е важно да сте се събличали по принцип 😂. Важно е да имате приключенския дух, да имате желанието да поспортувате, да се запознаете с нови и интересни хора и просто да се позабавлявате в съботния ден.

ЗА КОНТАКТИ:
📧 adventureteambg@gmail.com;
🗣 Лично съобщение на фейсбук страницата ни;
☎️ 0893000007 Преслав Конов

След попълване и изпращане на регистрационната форма ще получите автоматичен мейл с потвърждение на регистрацията и данни за банковите реквизити.

Резервирай!