Презентация: Елбрус – 5642 м. до покрива на Европа

Презентация: Елбрус – 5642 м. до покрива на Европа

ЕЛБРУС!
Най-високият връх в Европа и част от супер престижната колекция на континенталните първенци „Seven Summits”. Връх с вулканичен произход състоящ се от два купулообразни върха – Западен Елбрус 5642 метра (който беше и основната цел на нашата експедиция) и Източен – 5621 метра (който също изкачихме и ще имаме удоволствието да ви покажем отблизо).

В края на месец Юли 2018 г., група от 4 човека успяхме да достигнем до най-високата точка в Европа. Ще се радваме да бъдете наши гости и заедно да преживеем още веднъж това вълнуващо приключение по пътя ни към върха…

По време на нашата презентация ще ви запознаем както с нашето лично преживяване по склоновете на вечно снежния гигант, така и с всичко необходимо, което всеки отправил се към покрива на Европа трябва да знае. Ще обърнем нужното внимание на необходимата екипировка, логистика и организация на експедицията. Ще ви запознаем подробно с аклиматизационната ни програма, условията в базовите лагери, храната и възможностите за набавянето и приготвянето й по време на престоя ни в планината и още много, много полезни неща и интересни моменти от нашето кавказко приключение.
Самата презентация е богато илюстрирана със снимков и видео материал, който нямаме търпение да споделим с вас.

Залата, в която ще се състои презентацията е изключително комфортна, голяма и много добре устроена. По време на самото събитие всеки ще може свободно да си поръчва нещо лекичко за хапване, биричка, безалкохолни и алкохолни напитки. След края на презентацията пък сме запазили голяма маса в заведението, на която ще можем да се съберем и в приятелска обстановка да обсъдим всичко, което ви интересува и искате допълнително да ни попитате.

А сега е време да погледнем на високо. На мнооого високо. Време е да стъпим на покрива на Европа! Време е да ви разкажем как превърнахме нашите 5642 метрови мечти в реалност!

Място на провеждане:
пицария Дон Домат, зала за презентации НИВО -1
гр. София, ул. „Триадица“ № 5
Карта: https://goo.gl/maps/mQVPdj36hGN2
(до НЕК, точно срещу Полския институт)
Дата: 27 Ноември 2018г. – 19:00 ч.
Вход: 10,00 лв.

Всеки участник в презентацията ще получи като подарък ваучер за намаление в размер на 10%. Ваучерът може да се ползва за участие в произволно избрано събитие на Adventure Team Bulgaria провеждано в България 🙂

Билети за презентацията се продават само на място след предварителна регистрация на този линк:
https://goo.gl/forms/opQFWTxLYZNR9roM2