Презентация: Връх Монблан – 4810 метра адреналин

Презентация: Връх Монблан – 4810 метра адреналин

Да говорим за притегателната сила на Монблан е напълно излишно. Изкачването на алпийския първенец е въпрос на огромен престиж, за който обаче трябва сериозно да се потрудим. Изкачването не е нито най-трудното нещо на света, нито пък е приятна разходка по алпийските хълмове. Изкачването на Монблан е част от отговора. Част от отговора на въпрос, който всеки влюбен в планината човек си задава: Готов ли съм? Готов ли съм за големите планини по света?

След 17 часов преход (в двете посоки), в края на месец Август 2018 г., група от 6 човека успяхме да достигнем до най-високата точка в Алпите. Ще се радваме да бъдете наши гости и заедно да преживеем още веднъж това вълнуващо приключение по пътя ни към върха…

По време на нашата презентация ще ви запознаем както с нашето лично преживяване по склоновете на вечно снежната планина, така и с всичко необходимо, което всеки отправил се към Монблан трябва да знае. Ще обърнем нужното внимание на необходимата екипировка, логистика и организация на експедицията. Ще ви запознаем подробно с особенностите на маршрута, условията в хижите и особенностите при резервиране на места в тях, храната и възможностите за набавянето и приготвянето й по време на престоя ни в планината и още много, много полезни неща и интересни моменти от нашето приключение.

Самата презентация е богато илюстрирана със снимков и видео материал, който нямаме търпение да споделим с вас.
Залата, в която ще се състои презентацията е изключително комфортна, голяма и много добре устроена. По време на самото събитие всеки ще може свободно да си поръчва нещо лекичко за хапване, биричка, безалкохолни и алкохолни напитки. След края на презентацията пък сме запазили голяма маса в заведението, на която ще можем да се съберем и в приятелска обстановка да обсъдим всичко, което ви интересува и искате допълнително да ни попитате.

Място на провеждане:
пицария Дон Домат, зала за презентации НИВО -1
гр. София, ул. „Триадица“ № 5
Карта: https://goo.gl/maps/mQVPdj36hGN2
(до НЕК, точно срещу Полския институт)
Дата: 11 Декември 2018г. – 19:00 ч.

Вход: 10,00 лв.
Всеки участник в презентацията ще получи като подарък ваучер за намаление в размер на 10%. Ваучерът може да се ползва за участие в произволно избрано събитие на Adventure Team провеждано в България 🙂

Билети за презентацията се продават само на място след предварителна регистрация на този линк:
https://goo.gl/forms/3GD8kJe5SdqwoHHF3

Ще се радваме да бъдете наши гости
Поздрави
Преслав Конов