fbpx

Парти уикенд – на море с Adventure Team

Парти уикенд – на море с Adventure Team

„Парти уикенд с Adventure Team“ е простичка и в същото време страхотна идея, която ни хрумна по време на поредното слизане от върха. Целта ни е периодично да организираме по едно тематично парти, по време на което да забравим за планините, изкачванията и „още 15 минути до хижата“ и просто да се забавляваме заедно. Барове, дискотеки, частни парти вили, плажчета и спа почивки са само малка част от забавленията, които ни предстоят. Планирали сме парти уикенди в Београд, Скопие, Букурещ, Атина, Солун, Кипър и много други фантастични дестинации.

За пилотното ни парти събитие избрахме българското черноморие и по-точно с. Писменово в Странджа планина. Селото е разположено на няколко хълма, с прекрасна гледка към Черно море и разположените наблизо морски курорти – Приморско и Китен. Наели сме страхотна модерна къща с 4 самостоятелни апартамента, външно барбекю, фантастична градина и общ капацитет от 14 места.

По време на престоя ни по морето ще си направим две страхотни партита на открито, ще имаме възможност за кратки разходки в гората наоколо, целодневни плажове и много, много забавления. За храната имаме две възможности, които спокойно можем и да комбинираме. Едната е сами да приготвим храната си, като за целта използваме барбекюто и предварително закупените меса, зеленчуци и хранителни продукти или пък да се оставим на грижите на баба Мери, която с отглеждани на място еко зеленчуци като домати, краставици, чушки, патладжан, тиквички ще ни сготви вкусни, вкусни гозби и ракиеунищожаващи салати.

Плажа се намира на около 5 км. от селото, което за Adventure Team нинджи като нас не е никакъв проблем да преодолеем пеша със студена бира в ръката.

ПРОГРАМА:

Ден 1: 05.07.2019 г.
06.00 ч. събиране на групата на паркинга на национален стадион „Васил Левски“ и отпътуване към с. Писменово. пътьом ще минем през Бургас за да напазаруваме необходимите продукти за барбекюто и да напълним багажниците с бира.
Около 13.00 ч. се настаняваме в къщата, мятаме банските и започваме с тържествата. Бързо спускане към плажа #иповечененитърсете. Вечерта ще си направим барбекюто, ще си нарежем салатките и ще си направим едно уникално градинско парти с песни и танци до сутринта.

Ден 2: 06.07.2019 г.
Днес ще е още по-хубаво. Повтаряме всичко от предходния ден х2, но без досадното пътуване от София до морето. Яко сме го измислили, а?

Ден 3: 07.07.2019 г.
Наспиваме се добре, закусваме богато и слизаме към морето за последен плаж. Към 14.00 ч. колкото и да не ни се иска е време да си тръгваме обратно към София.

ЦЕНА:
С организиран транспорт 🚌 – 120.00 лева /8 свободни места/
Със собствен/споделен транспорт 🚗 – 95.00 лева /6 свободни места. Ще съдействаме максимално много на всички, за да си намерят другарчета за споделен транспорт/

Цената включва:
✔️ Транспорт София – с.Писменово – София /според опцията/;
✔️ Всички трансфери на място;
✔️ 2 нощувки със закуски в апартаменти в наета само за нас модерна къща за гости;
✔️ Представители на Adventure Team по време на цялото приключение;
✔️ Застраховка за туристическо пътуване на стойност 1000.00 лева;
✔️ Заснемане на приключението с екшън камера в 4К;

Цената не включва:
❌ Транспорт София – с.Писменово – София /според опцията/;
❌ Храна освен упоменатата по-горе и напитки /ще напазаруваме всичко необходимо за барбекютата + напитките от супермаркетите в Бургас/
❌ Други разходи от личен характер.

ЗА КОНТАКТИ:
📧 adventureteambg@gmail.com;
🗣 Лично съобщение на фейсбук страницата ни;
☎️ 0893000007 Преслав Конов

След попълване и изпращане на регистрационната форма ще получите автоматичен мейл с потвърждение на регистрацията и данни за банковите реквизити.

Резервирай!