fbpx

ГУЧА 2019 – фестивалът на фестивалите

ГУЧА 2019 – фестивалът на фестивалите

И оркестъра да свири…

Гуча е малко сръбско селце с население от около 2000 души. През 3 дни от годината обаче то става центъра на купона в Европа. По време на фестивала на духовата музика там се събират над 20 000 човека от цяла Европа, които стават част от всеобщата балканска лудост.  Ако в речника срещу думата Гуча трябваше да има определение, то щеше да е: „Безспирен тон за свирня на тромпетите, безсънни нощи, сръбска скара в изобилие, бира и ракия на корем. Гуча е един необясним балкански синдром на забавлението и безгрижието.“

По-вероятно е човек да спечели шестица от тотото, от колкото да си намери и резервира места за спане в района по време на фестивала. Точно поради тази причина решихме да направим нещо наистина новаторско и адски приключенско. Ще организираме нашето Гуча приключение с два супер модерни и нови кемпера. Точно така – два кемпера, 12 души, бира на корем и купона започва още от срещата ни на националния стадион в София. Как ще завърши всичко… хахаха

ПРОГРАМА:
Ден 1: 09.08.2019 г.
08.00 ч. събиране на групата на паркинга пред сектор „А“ на национален стадион „Васил Левски“.
С два супер модерни и нови кемпера отпътуваме за Сърбия. Преди да пристигнем в Гуча ще се отбием за кратка разходка и обяд в гр. Чачак.
Ранния след обяд паркираме кемперите на удобно място, взимаме по един бърз душ и тържествата могат да започват. Какво ще се случва от тук нататък и Господ не може да предвиди…
Очакват ни два дни пълни с танци, песни, ядене и пиене и много, ама много МНОГО забавления.
Нощувка в кемпер.

Ден 2: 10.08.2019 г.
Днес е кулминацията на фестивала. Финални надсвирвания на най-добрите духови оркестри, веселие и забава от светло до светло.
Нощувка в кемпер.

Ден 3: 11.08.2019 г.
Няма да бързаме за никъде. Наспиваме се добре, почиваме си след тежките нощи, обядваме и леко полеко потегляме към България.

ЗА КЕМПЕРИТЕ:
Кемперите са за по 6 души и разполагат с всички необходими удобства. 6 самостоятелни легла, климатик, тента, солари, голям хладилник с отделна камера /за стотиците бири, които ще вземем/ и автоматично превключване на режимите(газ, 12V и 220V), газови котлони, газова отоплителна печка, баня и тоалетна(отделни помещения), инвертор 12/220V, резервоар за чиста вода 120л., телевизор с автоматична сателитна антена и USB. Има масички и столове, на които пасажерите стоят докато кемпера е в движение.

ЦЕНА:
310.00 лева

Цената включва:
✔️ Транспорт София – Гуча- София с кемпер;
✔️ Всички трансфери на място;
✔️ 2 нощувки в кемпер. Всеки кемпер е за 4-6 човека;
✔️ Бира на корем;
✔️ Застраховка за пътуване в чужбина на стойност 5000.00 евро.
✔️ Заснемане на приключението с екшън камера в 4К;

Цената не включва:
❌ Храна;
❌ Напитки (с изключение на бирата, която ще вземем от България);
❌ Други разходи от личен характер.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА РЕГИСТРАЦИЯТА:
Капаро в размер на 110.00 лева в срок от 5 дни от датата на регистрация. Останалата сума се заплаща на удобни за вас части до 31.07.2019 г.
ПП: Събитието е изключително популярно и очакваме местата да свършат много бързо.
d
ЗА КОНТАКТИ:

📧 adventureteambg@gmail.com;
🗣 Лично съобщение на фейсбук страницата ни;
☎️ 0893000007 Преслав Конов

След попълване и изпращане на регистрационната форма ще получите автоматичен мейл с потвърждение на регистрацията и данни за банковите реквизити.

За това събитие няма повече свободни места