Връх Миджур, Сърбия. 8-ми Декември, върхове и лудо балканско парти

Връх Миджур, Сърбия. 8-ми Декември, върхове и лудо балканско парти

Едно от най-хитовите ни приключения в съседна Сърбия…
А само си го представете на 7-ми срещу 8-ми декември. Десетки млади хора, песни, танци и купоооооон до зори. Сега прибавяме и последната съставка – ядене и пиене на корем (много богати и обилни закуска, обяд и вечеря плюс неограничен количества алкохол и безалкохолни – ако искате и до 12 на обяд на другия ден…)

На 07 декември ще изкачим изключително панорамния връх Миджур (2168 метра) – първенец на западните ни съседи. За после вече казахме – страхотно парти с DJ, певици и духов оркестър, печени прасенца, ядене и пиене на корем и за финал (ако има места) размазващ релакс в спа центъра на 4 звездния хотел Стара Планина…

Ще започнем изкачването си на върха по нов и нетрадиционен маршрут, като първо ще преминем под скалния феномен „Бабин зуб“ и едноименната хижа. След това, по „въздушни“ билни пътеки и право нагоре през връх Тъпанар (без майтап, така се казва) ще излезем на билото на Западна Стара планина, а от там в компанията на шеметни панорами към България и Сърбия ще достигнем до крайната ни цел.

Подходящо за начинаещи нинджи в нормална физическа форма и парти гастрономи 🙂

ЗА ТАЗИ ГРУПА НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА!
МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ ВЪВ ВТОРАТА НИ ГРУПА ЗА МИДЖУР, СЪРБИЯ (29 ФЕВ. – 01 МАРТ 2020) ОТ ТОЗИ ЛИНК

ПРОГРАМА:

Ден 1 07.12.2019 г.
• 05.30 ч. – събиране на групата на паркинга пред Сектор „А“ на Национален стадион „Васил Левски“ и отпътуване за Бабин Зуб, Сърбия (няма начин, хубавите неща изискват жертви и ставането в 04.00 ч. е една от тях).
• 08.00 ч. – пристигаме на началната ни точка в съседна Сърбия. Оправяме екипировката и се отправяме към скалния феномен „Бабин Зуб“, а от там през връх „Тъпанар“ и към първенеца на Република Сърбия – връх Миджур (2168 м.)
• Около 18.30 ч. се настаняваме в етно селото и започваме с тържествата… очаква ни бурна и изпълнена с танци и веселби нощ. DJ, няколко певици и хитовия духов оркестър „Брас Бенд Кобра“ 🐍 ще се грижат за нашето добро настроение чак до сутринта.

Ден 2 08.12.2019 г.
• Ставаме и закусваме пребогато, че след толкова ядене и пиене снощи….
• Към обяд ще се качим до 4 звездния Хотел Стара Планина където ще се доразмажем в спа центъра със сауна, парна баня, топло джакузи, басейн и други благинки. (ВАЖНО! Спа програмата не е част от официалната програма. Ще посетим СПА центъра само ако има свободни места в хотела)
• След спа центъра се връщаме обратно в етно селото за впечатляващ и обилен обяд, след който вече спокойно можем да си тръгнем към София. На връщане ще спрем при местни търговци, от които можем да си закупим домашна дюлева ракия, различни видове сладка /включително сладко от люти чушки и много приятни мезенца/

ЦЕНА:
➡️ С организиран транспорт: 225,00 лeва;
➡️ Със собствен транспорт: 210.00 лева;

Цената включва:
✔️ Транспорт (Според опцията);
✔️ Котки за изкачването до върха (ако са необходими)
✔️ Нощувка в етно комплекс в село Иново; Настаняване в двойни и тройни стаи и апартаменти 2+2;
✔️ Изхранване: вечеря, закуска и обяд. Типична сръбска кухня – мешана скара с плескавици, вешалици, карначета, пържолки и други вкусотии. Различни и много разнообразни мезета и разядки. Десерт;
✔️ Напитки: неограничени количества алкохол /божествена дюлева ракия/, бира, вино, безалкохолни напитки, кафе, чай, вода и продукти на Кока Кола.
✔️ Снимка с Ceca Velickovic (ако случайно я срещнем някъде);
✔️ DJ парти, певици, духова музика и сръбски оркестър /тип „Черна котка, бял котарак“/
✔️ Планинска застраховка.
✔️ Заснемане на цялото приключение с екшън камера;

Цената не включва:
❌ Транспорт (Според опцията);
❌ Вход за спа центъра – 10.00 евро. Заплаща се на място на рецепцията на хотела;
❌ Разходи от личен характер.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЛИЧНА ЕКИПИРОВКА:
🧗‍♂️ Котки (осигуряват се от нас).
🧗‍♂️ Зимни планински обувки;
🧗‍♂️ Ръкавици – 2 бр.
🧗‍♂️ Връхно яке с качулка/мембрана;
🧗‍♂️ Полар;
🧗‍♂️ Термобельо горно и долно;
🧗‍♂️ Гети (задължително);
🧗‍♂️ Слънчеви очила (скиорска маска);
🧗‍♂️ Слънцезащитен крем;
🧗‍♂️ Щеки.
🧗‍♂️ Бански и чехли за спа центъра
DDD
ЗА КОНТАКТИ:
📧 adventureteambg@gmail.com;
🗣 Лично съобщение на фейсбук страницата ни;
☎️ 0893000007 Преслав Конов

След попълване и изпращане на регистрационната форма ще получите автоматичен мейл с потвърждение на регистрацията и данни за банковите реквизити.

ЗА ТАЗИ ГРУПА НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА!
МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ ВЪВ ВТОРАТА НИ ГРУПА ЗА МИДЖУР, СЪРБИЯ (29 ФЕВ. – 01 МАРТ 2020) ОТ ТОЗИ ЛИНК