Tour Category: Умерени Нинджи

Начало // Умерени Нинджи
Рилски езера – алтернативен нов маршрут
Пътуване
21 Юли
мин. 8/макс. 22

Рилски езера – алтернативен нов маршрут

Ще избягаме от традиционния и претоварен път по комерсиалния маршрут с лифта. Ще обходим и седемте езера, като ще направим нашия преход през спокоен и много живописен маршрут започващ малко след село Говедарци. Ще се насладим на великолепни гледки от величествената планина, живописни поточета и спиращи дъха водопади.

45лв.
Изкачване на връх Елбрус
Пътуване
22/31 Юли 2019 г.
Мин. 2 / Макс. 5

Изкачване на връх Елбрус

Време е да погледнем на високо. На мнооого високо. Време да се отправим към покрива на Европа! Време е да превърнем нашите 5642 метрови мечтите в реалност! Най-високия връх в Европа и част от супер престижната колекция на континенталните първенци „Seven Summits”.

2300лв.
Изкачване на Монблан
Пътуване
26/31 Август - ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА
мин. 4/макс. 8

Изкачване на Монблан

Изкачването на алпийския първенец е въпрос на огромен престиж, за който обаче трябва сериозно да се потрудим. Изкачването не е нито най-трудното нещо на света, нито пък е приятна разходка по алпийските хълмове. Изкачването на Монблан е част от отговора. Част от отговора на въпрос, който всеки влюбен в планината човек си задава: Готов ли съм? Готов ли съм за големите планини по света?

1650лв.
Изкачване на връх Ботев
Пътуване
08/09 Септември
мин. 8/макс 32

Изкачване на връх Ботев

В началото на летния сезон се пускаме по един от любимите ни маршрути. Връх Ботев – гордият първенец на Стара планина. Неговата височина от 2376 м.н.в. го прави и третия по височина планински първенец в България, след Мусала (2925,4 м.н.в.) и Вихрен (2914 м.н.в.) първенците съответно на Рила и Пирин.

105лв.
Изкачване на връх Митикас, Олимп, Гърция
Пътуване
22/24 Септември
мин. 8/макс 24

Изкачване на връх Митикас, Олимп, Гърция

Митикас - величественият гръцки първенец.
Домът на боговете в планината Олимп, със своите 2917 м. Митикас е вторият най-висок (след нашия Мусала) връх на Балканския полуостров.
Страхотни плажове, божествена гръцка кухня и едно незабравимо изкачване...

310лв.