Tour Category: Европа

Начало // Европа
Изкачване на връх Елбрус
Пътуване
22/31 Юли 2019 г.
Мин. 2 / Макс. 5

Изкачване на връх Елбрус

Време е да погледнем на високо. На мнооого високо. Време да се отправим към покрива на Европа! Време е да превърнем нашите 5642 метрови мечтите в реалност! Най-високия връх в Европа и част от супер престижната колекция на континенталните първенци „Seven Summits”.

2300лв.
Връх Тумба през Македония
Пътуване
28/29 Юли
мин. 8/макс 30

Връх Тумба през Македония

Случвало ли ви се е някога да бъдете на пресечната точка на три държавни граници? Връх Тумба е сравнително нисък - 1881 м.н.в., но много емблематичен връх. На самата връхна пирамида се пресичат три държавни граници – Македония, Гърция и Република България. По време на прехода ни ще се насладим на най-високия водопад в Македония - Смоларския, ще похапнем от най-вкусната скара на жар и като цяло ще се забавляваме аааадски много на един от най-привлекателните ни преходи за начинаещи планинари.

150лв.
Изкачване на Монблан
Пътуване
26/31 Август - ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА
мин. 4/макс. 8

Изкачване на Монблан

Изкачването на алпийския първенец е въпрос на огромен престиж, за който обаче трябва сериозно да се потрудим. Изкачването не е нито най-трудното нещо на света, нито пък е приятна разходка по алпийските хълмове. Изкачването на Монблан е част от отговора. Част от отговора на въпрос, който всеки влюбен в планината човек си задава: Готов ли съм? Готов ли съм за големите планини по света?

1650лв.
Самотраки – Остров с връх до Луната
Пътуване
06/09 Септември
мин. 6/макс 12

Самотраки – Остров с връх до Луната

Остров Самотраки - удивителни трекинги и изкачване на връх Фенгари, каньони с уникални водопади, къпане във високопланински скални вирове, много плажове и богата културна програма.
Включете се в топ приключението ни за месец Септември

590лв.
Изкачване на връх Митикас, Олимп, Гърция
Пътуване
22/24 Септември
мин. 8/макс 24

Изкачване на връх Митикас, Олимп, Гърция

Митикас - величественият гръцки първенец.
Домът на боговете в планината Олимп, със своите 2917 м. Митикас е вторият най-висок (след нашия Мусала) връх на Балканския полуостров.
Страхотни плажове, божествена гръцка кухня и едно незабравимо изкачване...

310лв.